KONTAKT: NIKLAS LANDNER: 070-994 62 08 NIKLAS@BUTELJHOLMEN.SE

– EKOLOGISKA, BIODYNAMISKA & NATURVINER –

– EKOLOGISKA, BIODYNAMISKA & NATURVINER –

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”180″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_separator color=”custom” style=”dotted” accent_color=”#533833″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Vi erbjuder vinprovningar på olika teman både för arbetskamrater,
kunder eller vänner.

Det är ett utmärkt sätt att avsluta en arbetsdag tillsammans med en vinprovning eller som en inledning på en trevlig kväll.
Att prova viner tillsammans är roligt, lärorikt och samtidigt väldigt utvecklande. En vinprovning kan gå till på många olika sätt, vi skräddarsyr den precis som ni vill ha den och utgår från vad ni vill lära er och uppnå med provningen.

En provning kan gå till på många olika sätt, vi skräddarsyr den precis som ni vill ha den och utgår från vad ni vill lära er och uppnå med provningen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1481119901273{padding-top: 25px !important;}”][vc_column_text]Ta gärna kontakt med oss och när vi enats om temat för provningen så väljer vi vilka viner som ska ingå beroende på deras karaktär såsom druvsort, grad av sötma, årgång, lagringstid och prestige.

Slå en signal till Niklas 070-994 62 08  eller skicka ett mail niklas@buteljholmen.se om ni har några frågor angående vinprovningar.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]