Jean-Marc Dreyer

Mer info kommer inom kort

Jean-Marc Dreyer sortiment

Produkt: Auxerrois ”Origin” Macération
Producent: Jean-Marc Dreyer
Region: Alsace
Jordmån: Lera-kalksten
Årgång: 2017
Druvor: Auxerrois
Alkohol: 13 %

Vinstockarna växer på kullarna runt Rosheim och jordmånen är lera över kalksten. Alla druvorna är skördade för hand när de nått perfekt mognad. Druvorna pressas i hela klasar och de får macerera mellan 12-20 dagar, lite beroende på årgång. Efter maceration får det mogna minst ett år helt utan påverka i äldre använda ekfat. När vinet mognad klart så är det buteljerat utan filtrering och inga tillsatta sulfiter.

Jean-Marc arbetar med den största respekten för naturen och är minimal i sin påverkan av vinet, ”zéro, zéro, zéro” som han själv säger.
Han är en artist som verkligen gör naturliga viner fulla med energi.

Produkt: Auxerrois ”Tri-Aux”
Producent: Jean-Marc Dreyer
Region: Alsace
Jordmån: Lera-kalksten
Årgång: 2015 – 2016 – 2017
Druvor: Auxerrois
Alkohol: 13 %

Vinstockarna växer på kullarna runt Rosheim och jordmånen är lera över kalksten. Alla druvorna är skördade för hand när de nått perfekt mognad. Druvorna pressas direkt i hela klasar och sen får det mogna minst ett år helt utan påverka i äldre använda ekfat. När vinet mognad klart så är det buteljerat utan filtrering och inga tillsatta sulfiter.

Jean-Marc arbetar med den största respekten för naturen och är minimal i sin påverkan av vinet, ”zéro, zéro, zéro” som han själv säger.
Han är en artist som gör verkligen naturliga viner fulla med energi.

Produkt: Muscat ”Origin” Macération
Producent: Jean-Marc Dreyer
Region: Alsace
Jordmån: Lera-kalksten
Årgång: 2017
Druvor: Muscat
Alkohol: 12,5 %

Vinstockarna växer på kullarna runt Rosheim och jordmånen är lera över kalksten. Alla druvorna är skördade för hand när de nått perfekt mognad. Druvorna pressas i hela klasar och de får macerera mellan 12-20 dagar, lite beroende på årgång. Efter maceration får det mogna minst ett år helt utan påverka i äldre använda ekfat. När vinet mognad klart så är det buteljerat utan filtrering och inga tillsatta sulfiter.

Jean-Marc arbetar med den största respekten för naturen och är minimal i sin påverkan av vinet, ”zéro, zéro, zéro” som han själv säger.
Han är en artist som verkligen gör naturliga viner fulla med energi.

Produkt: Pinot Noir ”Anima”
Producent: Jean-Marc Dreyer
Region: Alsace
Jordmån: Granit
Årgång: 2016
Druvor: Pinot Noir
Alkohol: 13 %

Vinstockarna växer på kullarna runt Rosheim och jordmånen är lera över kalksten. Alla druvorna är skördade för hand när de nått perfekt mognad. Druvorna pressas i hela klasar och de får macerera under två veckor. Efter maceration får det mogna minst ett år helt utan påverka i äldre använda barriquer. När vinet mognad klart så är det buteljerat utan filtrering och inga tillsatta sulfiter.

Jean-Marc arbetar med den största respekten för naturen och är minimal i sin påverkan av vinet, ”zéro, zéro, zéro” som han själv säger.
Han är en artist som verkligen gör naturliga viner fulla med energi.

Produkt: Pinot Noir ”Elios”
Producent: Jean-Marc Dreyer
Region: Alsace
Jordmån: Lera-kalksten
Årgång: 2017
Druvor: Pinot Noir
Alkohol: 12,5 %

Vinstockarna växer på kullarna runt Rosheim och jordmånen är lera över kalksten. Alla druvorna är skördade för hand när de nått perfekt mognad. Druvorna pressas i hela klasar och de får macerera under två veckor. Efter maceration får det mogna minst ett år helt utan påverka i äldre använda foudres. När vinet mognad klart så är det buteljerat utan filtrering och inga tillsatta sulfiter.

Jean-Marc arbetar med den största respekten för naturen och är minimal i sin påverkan av vinet, ”zéro, zéro, zéro” som han själv säger.
Han är en artist som verkligen gör naturliga viner fulla med energi.

Produkt: Pinot Noir ”Elios”
Producent: Jean-Marc Dreyer
Region: Alsace
Jordmån: Lera-kalksten
Årgång: 2015
Druvor: Pinot Noir
Alkohol: 12,5 %

Vinstockarna växer på kullarna runt Rosheim och jordmånen är lera över kalksten. Alla druvorna är skördade för hand när de nått perfekt mognad. Druvorna pressas i hela klasar och de får macerera under två veckor. Efter maceration får det mogna minst ett år helt utan påverka i äldre använda foudres. När vinet mognad klart så är det buteljerat utan filtrering och inga tillsatta sulfiter.

Jean-Marc arbetar med den största respekten för naturen och är minimal i sin påverkan av vinet, ”zéro, zéro, zéro” som han själv säger.
Han är en artist som verkligen gör naturliga viner fulla med energi.

Produkt: Sylvaner ”Origin” Macération
Producent: Jean-Marc Dreyer
Region: Alsace
Jordmån: Lera-kalksten
Årgång: 2017
Druvor: Sylvaner
Alkohol: 13 %

Vinstockarna växer på kullarna runt Rosheim och jordmånen är lera över kalksten. Alla druvorna är skördade för hand när de nått perfekt mognad. Druvorna pressas i hela klasar och de får macerera mellan 12-20 dagar, lite beroende på årgång. Efter maceration får det mogna minst ett år helt utan påverka i äldre använda ekfat. När vinet mognad klart så är det buteljerat utan filtrering och inga tillsatta sulfiter.

Jean-Marc arbetar med den största respekten för naturen och är minimal i sin påverkan av vinet, ”zéro, zéro, zéro” som han själv säger.
Han är en artist som verkligen gör naturliga viner fulla med energi.