Christophe Lindenlaub

Mer info inom kort.

Christophe Lindenlaub sortiment

Produkt: A pas de Velours
Producent: Christophe Lindenlaub
Vinmakare: Christophe Lindenlaub
Region: Alsace – Dorlisheim
Jordmån: Lera och kalksten
Årgång: 2017
Druvor: Pinot Noir
Alkohol:12%

Druvorna växer på kullarna runt Dorlisheim och är skördade för hand.  Fermenteringen drivs endast med den naturliga jästen. Vinet lagras i ståltank och buteljeras ofiltrerat utan tillsatta sulfiter.

Lindenlaub arbetar med c:a 10 hektar vinmarker och Domainen är ekologiskt certifierad, allt arbete sker med största respekt för naturen.

Produkt: De L’Autre Côté
Producent: Christophe Lindenlaub
Vinmakare: Christophe Lindenlaub
Region: Alsace – Dorlisheim
Jordmån: Lera och kalksten
Årgång: 2017
Druvor: Auxerrois
Alkohol: 13%

Druvorna växer på kullarna runt Dorlisheim och är skördade för hand. Fermenteringen drivs endast med den naturliga jästen. Vinet lagras i ståltank och buteljeras ofiltrerat utan tillsatta sulfiter.

Lindenlaub arbetar med c:a 10 hektar vinmarker och Domainen är ekologiskt certifierad, allt arbete sker med största respekt för naturen.

Produkt: Des Racines et des Ailes
Producent: Christophe Lindenlaub
Vinmakare: Christophe Lindenlaub
Region: Alsace – Dorlisheim
Jordmån: Lera och kalksten
Årgång: 2017
Druvor: Pinot Gris
Alkohol: 13%

Druvorna växer på kullarna runt Dorlisheim och är skördade för hand. Fermenteringen drivs endast med den naturliga jästen. Vinet lagras i ståltank och buteljeras ofiltrerat utan tillsatta sulfiter.

Lindenlaub arbetar med c:a 10 hektar vinmarker och Domainen är ekologiskt certifierad, allt arbete sker med största respekt för naturen.

Produkt: Elefanta Orange
Producent: Christophe Lindenlaub
Vinmakare: Christophe Lindenlaub
Region: Alsace – Dorlisheim
Jordmån: Sand och lera
Årgång: 2017
Druvor: Auxerrois
Alkohol: 13%

Druvorna växer på kullarna runt Dorlisheim och är skördade för hand. Fermenteringen drivs endast med den naturliga jästen. Druvorna har macererat under två veckor och vinet mognar ut på stora ekfat. Vinet buteljeras ofiltrerat utan tillsatta sulfiter.

Lindenlaub arbetar med c:a 10 hektar vinmarker och Domainen är ekologiskt certifierad, allt arbete sker med största respekt för naturen.

Produkt: Matin Fou
Producent: Christophe Lindenlaub
Vinmakare: Christophe Lindenlaub
Region: Alsace – Dorlisheim
Jordmån: Lera och kalksten
Årgång: 2017
Druvor: Sylvaner
Alkohol: 13,5%

Druvorna växer på kullarna runt Dorlisheim och är skördade för hand. Fermenteringen drivs endast med den naturliga jästen. Vinet lagras i ståltank och buteljeras ofiltrerat utan tillsatta sulfiter.

Lindenlaub arbetar med c:a 10 hektar vinmarker och Domainen är ekologiskt certifierad, allt arbete sker med största respekt för naturen.

Produkt: Un Air du Sud
Producent: Christophe Lindenlaub
Vinmakare: Christophe Lindenlaub
Region: Alsace – Dorlisheim
Jordmån: Lera och kalksten
Årgång: 2017
Druvor: Pinot Noir
Alkohol: 13%

Druvorna växer på kullarna runt Dorlisheim och är skördade för hand. Fermenteringen drivs endast med den naturliga jästen. Vinet lagras i foudres och buteljeras sedan ofiltrerat utan tillsatta sulfiter.

Lindenlaub arbetar med c:a 10 hektar vinmarker och Domainen är ekologiskt certifierad, allt arbete sker med största respekt för naturen.